Мезонет в Полигирос , Халкидики

  • 3 Бани
  • 4 Спални
  • 184m² Площ
  • CODE : HPC57124
275.000€
Sale

Описание

Продава се: Красив мезонет 184m² в Полигирос, Халкидики

Тази резиденция се състои от три нива:

На първото долно ниво (66,44 m²) се намира малък апартамент, състоящ се от голяма стая, хол с голяма камина, малка, но напълно функционална кухня и баня-WC с душ. Достъпът до апартамента е директен от околността и вътрешен по вътрешно стълбище (облицовано с каменни плочи Lakoma). На това ниво се намират също така складовите помещения на жилището (с шкафове и рафтове) и помещението за машините/котела, включващо отоплителния котел, бойлера, автоматичния поливен механизъм и малко складово помещение. Резервоарът за гориво, изработен по поръчка, представлява метална конструкция за големи натоварвания с вместимост 2,5 тона, е монтиран отвън на сградата в контакт с машинното отделение и е покрит с монолитни стени от циментови плоскости. Подовете са облицовани с керамични плочки (40x40 cm).

Второто и третото ниво представляват основното жилище на семейството:

    • На второто ниво (61,91 м²) се намират дневната (около 40 м²), кухнята (около 11 м²), баня-тоалетна (около 5 м²) с душ и вертикалното комуникационно стълбище (облицовано с масивни дъбови стъпала). Голям покрит балкон (около 20 m²), оборудван с основна сенник и две странични вертикални сенници/изолационни щори, е в контакт с основната южна фасада на дневната. В източната част на сградата, в непосредствена близост до кухнята, е разположен покрит спомагателен балкон (около 4 m²). Достъпът до този етаж (главния вход на резиденцията) е директно от градината чрез външно стълбище, чиято площадка е защитена от атмосферни влияния със стъклен капак. Подовете на второто ниво са покрити с вентилирани звукоизолиращи дървени (дъбови) подове, с изключение на банята и тоалетната, която е покрита с керамични плочки.
    • На третото ниво (55,12 м²) се намират основната спалня (около 16 м²), две стаи (около 12 м² и 11 м²), баня-WC (около 8 м²) с хидромасажна вана и вертикалното комуникационно стълбище на резиденцията (облицовано със стъпала от масивен дъб). Подовете на третото ниво са покрити с вентилирани звукоизолиращи дървени (дъбови) подове, с изключение на банята и тоалетната, която е покрита с керамични плочки. Всички тавани на третото ниво са покрити с изолирани окачени тавани от подбрана кестенова дървесина. Голям покрит балкон (около 20 m²) е в контакт с основната южна фасада на спалнята и една стая, оборудван с основна тента за засенчване. Допълнителен покрит балкон (около 4 м²) се намира в източната част на сградата, в непосредствена близост до една от стаите. Всички стаи разполагат с големи дървени гардероби, шкафове, легла с нощни шкафчета, осветителни тела и друго оборудване. В една от детските стаи има универсално бюро и дървена етажерка за книги. Другата детска стая е оборудвана с чисто нови уреди за упражнения KETLER. Всички вътрешни врати на резиденцията са панелни, изработени от масивна дъбова дървесина. Вътрешните врати в апартамента на първия етаж са пресовани с естествен дъбов фурнир. Всички външни рамки на жилището са синтетични петкамерни, с двоен стъклопакет, а засенчващите ролетни щори са алуминиеви. Главната входна врата на жилището е блиндирана врата със синтетичен фурнир отвън и естествен фурнир отвътре. Цялата резиденция е покрита с топло- и влагоизолиран керамичен покрив.

Градината (около 100 м²) е озеленена (насаждения, настилка, чешма, паркинг и др.) и оградена със стена и парапет. Достъпът до градината се осъществява чрез отваряща се порта с парапет и електрическа плъзгаща се порта (с дистанционно управление) с ширина 3 м.

Външната зидария беше изградена от двойна тухлена зидария с вътрешна топлоизолация, а освен това приложихме допълнителна топлоизолационна облицовка на всички външни повърхности на нашата резиденция. Външната подсилена изолация, в комбинация с вътрешните дървени облицовки на пода и тавана, допринасят значително за икономията на гориво за отопление (ориентировъчно - при разумно използване - не повече от 2,5 тона годишно за отопление и производство на топла вода).

Цена: €275,000

Енергийна ефективност & Газови емисии

Няма ефективност
Няма газ

Детайли

  • Година на построяване:

    2006
  • Предварително зададени области:

    Повече от 100м²
  • Площ:

    184 m²
  • Енергиен клас:

    C
  • Спални:

    4
  • Бани:

    3
  • Продажна цена:

    275000 €
  • Ниво:

    3

Вътрешни удобства

Външни удобства

Разстояния

  • 14000 Плаж:

    14000 m
  • 45000 Летище:

    45000 m