Διαμερίσματα στο Γκύζη, Αθήνα

  • 2 Μπάνια
  • 3 Υπνοδωμάτια
  • 100m² Επιφάνεια
  • Κωδικός : HPC17312
250.000€
Sale

Περιγραφή

Πρόκειται για δυο ισόγεια αυτόνομα διαμερίσματα στο πλάι πολυκατοικίας με αυτόνομη είσοδο με μαρμάρινη κάσα είσοδο σε πεζόδρομο. Το ένα 70τ.μ. και 30τ.μ. αντίστοιχα.
Δυνατότητα συνένωσης των δυο σε ένα διαμέρισμα με εσωτερική πόρτα.
Μόλις αποπερατώθηκε, υψηλής αισθητικής και ποιότητας ανακαίνιση χωρίς να έχουν καν κατοικηθεί από κανέναν.
Το μεγάλο διαμέρισμα αποτελείται από έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο open plan καθιστικού με μεγάλη κουζίνα,ένα μπάνιο,ένα μεγάλο άνετο υπνοδωμάτιο και ένα μικρότερο υπνοδωμάτιο με δεύτερη έξοδο που οδηγεί στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και εν συνέχεια στην έξοδο της.
Το δεύτερο μικρότερο διαμέρισμα αποτελείται αντίστοιχα από ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο.
Και τα δυο διαμερίσματα έχουν καινούργιες εντοιχισμένες κουζίνες(μαρμάρινους πάγκους και νεροχύτες) και ντουλάπες,το μεγάλο διαθέτει καινούργια γερμανικής μάρκας ηλεκτρικές συσκευές(κουζίνα ψυγείο του κουτιού).
Καινούργιες υδραυλικές παροχές και κυκλώματα των υψηλής ποιότητας αλουμινένιων καλοριφέρ,καινούργια ηλεκτρολογικά(smart home από το κινητό σε πολλούς φωτισμούς),υψηλής ποιότητας κλειστό κύκλωμα καμερών και led φωτισμοί παντού(3 εξωτερικοί πανίσχυροι προβολείς led).
Και τα δυο διαμερίσματα έχουν ήδη υψηλής ταχύτητας σύνδεση(οπτική ίνα) με το διαδίκτυο.
Και τα δυο διαμερίσματα διαθέτουν υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας με όμορφους πλαϊνούς φεγγίτες από securit κρύσταλλα και μεταλλικές «ασφάλειες» ίδιου σχεδιασμού με τις εξωτερικές «ασφάλειες»των μεγάλων διαστάσεων παραθύρων.
Σε όλες τις εξωτερικές τοιχοποιίες έχει τοποθετηθεί 10cm θερμομόνωση πετροβάμβακα,προσφέροντας άψογη θερμομόνωση.
Διαθέτει καινούργια υψηλής ποιότητας αλουμίνια με δίπλα τζάμια θερμοδιακοπτόμενα, ανοιγόμενα και ανακλινόμενα με τα αντίστοιχου μοντέρνου χρώματος γκρι-μπλε καινούργια ηλεκτρικά ρολλα.
Διαθέτει 3 καινούργια(αχρησιμοποίητα) AC inverter.
Αυτόνομη θέρμανση με καινούργιο(αχρησιμοποίητο)λέβητα υγραερίου-αερίου ο οποίος προσωρινά λειτουργεί με υγραέριο μέχρι να συνδεθεί στο σημείο το δίκτυο αερίου(το οποίο περνάει σε απόσταση 100 μέτρων).
Διαθέτει καινούργιο(αχρησιμοποίητο)ηλιακό θερμοσίφωνα συνδεδεμένο για νερό χρήσης αλλά και με την εγκατάσταση του λέβητα με αυτόματη θερμοστατική βαλβίδα ώστε ο λέβητας να λειτουργεί μόνο όταν δεν αποδίδει την επιθυμητή θερμοκρασία νερού ο ηλιακός θερμοσίφωνας.
Τα πατώματα είναι πανέμορφα μαρμάρινα μοτίβα ανακαινισμένα γυαλισμένα και Ά ποιότητας γρανιτόπλακες τύπου παρκέ με ανάγλυφη αίσθηση ξύλου.
Απόσταση 1 λεπτού από πλατεία,στάση λεωφορείου,παιδική χαρά,24ωρο περίπτερο,τράπεζα,καφέ,σούπερ μάρκετ,φούρνο,σχολεία,αγορά,5 λεπτά με τα πόδια από το πάρκο Σχολής Ευελπίδων(νέα στάση μετρό)και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Ιδανικό ακίνητο για ιδιοκατοίκηση στο μεγάλο διαμέρισμα και ενοικίαση του μικρού διαμερίσματος για κάλυψη πιθανού δανείου.
Ταυτόχρονα επενδυτικό αλλά και κάλυψη στέγασης.

Τιμή: €250.000

 

Ενεργειακή απόδοση & Εκπομπές αερίων

Καμία αποτελεσματικότητα
Χωρίς Αέριο

Λεπτομέρεια

  • Έτος κατασκευής:

    1963
  • Προεπιλογές περιοχής:

    50-100m²
  • Επιφάνεια:

    100 m²
  • Ενεργειακή κλάση:

    B
  • Υπνοδωμάτια:

    3
  • Μπάνια:

    2
  • Τιμή πώλησης:

    250000 €
  • Όροφος:

    Ground floor

Εσωτερικές παροχές

Αποστάσεις