Apartamente în Gkizi, Atena

  • 2 Băi
  • 3 Dormitoare
  • 100m² Suprafață
  • COD : HPC17312
250.000€
Sale

Descriere

Locație: Gkizi, Atena

Caracteristici:

Acestea sunt două apartamente autonome la parter situate una lângă alta în cadrul unui bloc cu mai multe apartamente, fiecare având propria sa intrare separată cu un cadru de intrare din marmură pe pasarela pentru pedestri. Un apartament măsoară 70 mp, iar celălalt măsoară 30 mp, respectiv. Există posibilitatea de a le uni pentru a forma un apartament printr-o ușă interioară.

Abia finalizată, renovarea se mândrește cu estetică și calitate ridicate fără a fi fost locuită de nimeni.

Apartamentul mai mare cuprinde o zonă de locuit spațioasă cu plan deschis cu o bucătărie mare, o baie, un dormitor mare și un dormitor mai mic cu o a doua ieșire care duce în zona descoperită a clădirii și apoi la ieșire.

Cel de-al doilea, apartamentul mai mic constă într-o cameră de zi-bucătărie unificată, un dormitor și o baie.

Ambele apartamente sunt dotate cu bucătării noi încorporate (cu blaturi și chiuvete de marmură) și dulapuri. Cel mai mare are, de asemenea, noi electrocasnice de marcă germană (frigider de bucătărie).

Instalații sanitare noi și circuite de radiatoare de aluminiu de înaltă calitate, instalații electrice noi (casă inteligentă de la telefon pentru multiple opțiuni de iluminare), camere video cu circuit închis de înaltă calitate și iluminare LED peste tot (3 proiectoare LED exterioare puternice) au fost instalate.

Ambele apartamente au deja conexiune la internet de mare viteză (fibră optică).

Ambele apartamente prezintă uși de securitate de înaltă calitate cu vitralii frumoase din sticlă securit și "încuietori" metalice de aceeași design ca și "încuietorile" exterioare ale ferestrelor mari.

Toți pereții exteriori au fost izolați cu izolație din lână de sticlă de 10 cm, oferind o izolație termică impecabilă.

S-au instalat ferestre noi de înaltă calitate din aluminiu cu geam dublu termoizolant, deschizându-se și înclinându-se, cu obloane electrice corespunzătoare de culoare gri-albastră modernă.

Sunt disponibile trei noi (neutilizate) invertor AC.

Încălzire independentă cu un cazan nou (neutilizat) pe gaz-gaz, care funcționează temporar pe gaz până când este conectat la rețeaua de gaz (care este la 100 de metri distanță).

Dispune de un nou (neutilizat) încălzitor de apă solar conectat pentru utilizarea apei calde, dar și cu instalarea cazanului cu o supapă termostatică automată pentru ca cazanul să funcționeze doar atunci când temperatura apei dorite nu este furnizată de încălzitorul de apă solar.

Podelele prezintă modele frumoase de marmură, renovate, lustruite și plăci de granit de înaltă calitate asemănătoare parchetului, cu o textură a lemnului.

La doar un minut distanță de piață, stație de autobuz, loc de joacă, chioșc deschis non-stop, bancă, cafenele, supermarketuri, brutărie, școli, piață, la 5 minute de mers pe jos de Parcul Școlii Evgenidis (noua stație de metrou) și de bulevardul Alexandras.

Proprietate ideală pentru a locui în apartamentul mare și pentru a închiria apartamentul mic pentru a acoperi un posibil împrumut.

În același timp, servește ca o soluție de investiții și locuințe.

Preț: 250.000€

Eficient energetic & Emisii de gaze

Fără eficiență
Fără gaz

Detaliu

  • An de fabricație:

    1963
  • Presetări de zonă:

    50-100 m²
  • Suprafață:

    100 m²
  • Clasa energetică:

    B
  • Dormitoare:

    3
  • Băi:

    2
  • Preț de vânzare:

    250000 €
  • Etaj:

    Ground floor

Facilități de interior

Distanțe