Вили в Астери, Крит

  • 6 Бани
  • 8 Спални
  • 525m² Площ
  • CODE : HPC10338
1.600.000€
Sale

Описание

Две зашеметяващи еднакви вили в Астери, на парцел от 1.650 кв.м. Всяка вила е 262,6 кв.м. (525 кв.м. общо)

Те предлагат уникална панорамна гледка към морето и планините. Всяка от тези вили е разположена на 3 нива и е красиво проектирана, съчетавайки лукс с комфорт и практичност. С внимателно проектирани пространства и висококачествени материали и конструкция, те са идеалният избор както за частна резиденция, така и за туристическа експлоатация. Разположението им в една от най-търсените области на Крит, в съчетание със съвременните удобства, които предлагат, правят тези вили наистина уникални.

1-ви етаж: Главният вход води към етажа, който се състои от отворено пространство с кухня (с прозорец с изглед към планината Псилоритис), трапезария и всекидневна с достъп до голяма тераса, предлагаща неограничена гледка към морето, Белите планини и град Ретимно. Терасата разполага с пергола за целодневна сянка. На този етаж има също две спални и баня с вана.

2-ри етаж: Вторият етаж включва просторна спалня с големи вградени гардероби и голяма тераса, която предлага гледка към морето, Белите планини, Псилоритис и прозорци с изглед към морето. На този етаж се намира и баня с душ.

Приземен етаж: Приземният етаж се състои от голямо отворено пространство, което може да се оформи според предпочитанията на собственика (фитнес, работно пространство, всекидневна, кухня, допълнителна спалня и др.) и има директен достъп до басейна и барбекю зоната. Има също спалня с директен достъп до басейна и барбекюто, както и голяма баня с вана и джакузи. Има още една стая, която може да бъде превърната в спалня или използвана като складово пространство.

Външни площи: Има модерен басейн от 40 кв.м. с отделна детска секция и вградена шезлонг в водата. Освен шезлонгите с чадъри, има и вградена зона за сядане под пергола.

Барбекю зоната е просторна и покрита с голяма пергола. Тя разполага с вградена трапезария за 10 души, плот, затворени шкафове и мивка, идеални за забавления в градината. Използваните материали включват "коурасани" за вградените структури и чакъл за пода, който се простира в басейна. Външното осветление е пълно и гъвкаво, осигуряващо безопасна и атмосферна вечерна среда.

Градината е озеленена с различни растения и дървета и има автоматична система за поливане. Има и отделна част с изкуствена трева, за да могат децата да играят безопасно.

Други информации: Вилите се намират на парцел от 1.650 кв.м., с ограда и електрическа порта за максимална уединение и сигурност. Външната зона е с индустриален под и има 6 частни паркоместа.

Вилите са оборудвани с нова фотоволтаична система (нет метъринг), произвеждаща ~13.000 kWh годишно, осигуряваща нулеви сметки за електричество. Електрическите системи са модерни с структурирано окабеляване, предпазно осветление и др. В една от вилите, една стая на приземния етаж е превърната в домашно кино. Всички стаи и помещения разполагат с нови инверторни климатици и централно автономно отопление. Има централна система за филтриране и омекотяване на водата, и всяка вила има собствен резервоар за вода с помпа и тройнофункционален бойлер (слънчев, електрически). Градината разполага с напоителна вода.

Вилите се продават с електроуреди Miele (готварска печка, абсорбатор, съдомиялна), а мебелите са на разположение по договаряне/преговори.

Информация за село Астери: Астери е живописно и красиво село в община Аркади, Ретимно. Намира се на стратегическо място, само на 15 минути с кола от град Ретимно и на 4 минути от морето, в централната северна част на Крит. Астери преживява значително жилищно развитие през последните години, с много новопостроени и реновирани имоти. Жителите на Астери са известни със своето гостоприемство и приятелство, добавяйки към очарованието на това красиво село. То предлага спокойна и гостоприемна атмосфера, идеална за тези, които търсят спокойствието на селския живот, докато имат лесен достъп до удобствата на града.

Цена: 1.600.000 €

Енергийна ефективност & Газови емисии

Няма ефективност
Няма газ

Детайли

  • Адрес:

    Arkadi, Asteri
  • Пощенски код:

    74150
  • Година на построяване:

    2007
  • Предварително зададени области:

    More than 100m2
  • Площ:

    525 m²
  • Спални:

    8
  • Бани:

    6
  • Продажна цена:

    1600000 €
  • Етаж:

    1
  • Ниво:

    3

Вътрешни удобства

Външни удобства

Разстояния