Виле у Астерију, Крит

  • 6 Kupatila
  • 8 Spavace Sobe
  • 525m² Oblast
  • KOD : HPC10338
1.600.000€
Sale

Opis

Dve neverovatne identične vile u Asteriju, na parceli od 1.650 m². Svaka vila ima površinu od 262,6 m² (ukupno 525 m²).

Ove vile nude jedinstven panoramski pogled na more i planine. Svaka od ovih vila se prostire na 3 nivoa i lepo je dizajnirana, kombinujući luksuz, udobnost i praktičnost. Sa pažljivo uređenim prostorima i visokokvalitetnim materijalima, one su idealan izbor za lično stanovanje ili za turističko iznajmljivanje. Njihova lokacija, u jednoj od najtraženijih oblasti Krita, i moderne pogodnosti koje nude, čine ove vile zaista jedinstvenim.

Raspored:

Prvi sprat: Glavni ulaz vodi na sprat, koji se sastoji od otvorene kuhinje (sa prozorom koji gleda na Psiloritis), trpezarije i dnevnog boravka, sa pristupom velikoj terasi koja pruža neometan pogled na more, Bele planine i grad Rethimno. Terasa ima pergolu koja pruža hlad tokom celog dana. Na ovom spratu se takođe nalaze dve spavaće sobe i kupatilo sa kadom.
Drugi sprat: Drugi sprat obuhvata prostranu spavaću sobu, sa velikim ugrađenim ormanima i veliku terasu sa pogledom na more, Bele planine, Psiloritis i more. Na ovom spratu se nalazi i kupatilo sa tušem.
Prizemlje: Prizemlje se sastoji od velikog otvorenog prostora koji može biti uređen prema željama vlasnika (teretana, radna soba, dnevni boravak, kuhinja, dodatna spavaća soba itd.) sa direktnim pristupom bazenu i prostoru za roštilj. Postoji i jedna spavaća soba sa direktnim pristupom bazenu i prostoru za roštilj, kao i veliko kupatilo sa hidromasažnom kadom. Postoji i dodatna prostorija koja može biti pretvorena u spavaću sobu ili korišćena kao ostava.
Spoljni prostori:

Moderni bazen od 40 m² sa posebnim delom za decu i ugrađenim ležajem u vodi. Pored ležaljki sa suncobranima, postoji i zidano mesto za sedenje pod pergolom.
Prostor za roštilj je prostoran i pokriven velikom pergolom. Pruža zidanu trpezariju za 10 osoba, radnu površinu, zatvorene ormare i sudoperu, idealne za zabavu u bašti. Koriste se materijali kao što su kurazani i male šljunkovite ploče, koji se protežu u bazen. Spoljno osvetljenje je potpuno i fleksibilno, pružajući bezbedno i atmosferično okruženje noću.
Bašta je uređena raznim biljkama i drvećem, sa automatskim sistemom za navodnjavanje. Postoji i poseban deo sa veštačkom travom za sigurnu igru dece.
Ostale informacije:

Vile se nalaze na parceli od 1.650 m², sa ogradom i električnom garažnom kapijom za maksimalnu privatnost i bezbednost. Spoljni prostor je od industrijskog betona i ima 6 privatnih parking mesta.
Vile su opremljene novim fotonaponskim sistemom (net metering) koji proizvodi oko 13.000 kWh godišnje, pružajući nula troškova za električnu energiju. Električne instalacije su savremene, sa strukturiranim ožičenjem, svetlima za bezbednost itd. U jednoj od vila, jedna prostorija u prizemlju je uređena kao kućni bioskop. Sve sobe i prostori su opremljeni novim klima uređajima tipa inverter, i sa centralnim autonomnim grejanjem. Postoji centralni sistem za filtriranje i omekšavanje vode, i svaka vila ima sopstveni rezervoar za vodu sa pumpom i bojlerom sa trostrukom funkcijom (solarno, električno). Bašta ima vodu za navodnjavanje.
Vile se prodaju sa Miele kućnim aparatima (kuhinja, napa, mašina za pranje sudova), dok je nameštaj dostupan na zahtev/pregovor.
Informacije o selu Asteri: Asteri je živopisno i prelepo selo u opštini Arkadi u Rethimnu. Nalazi se na strateškoj lokaciji, samo 15 minuta vožnje od grada Rethimna i 4 minuta od mora, u centru severne obale Krita. Selo je u poslednjih nekoliko godina doživelo značajan razvoj, sa mnogim novim i renoviranim nekretninama. Stanovnici Asterija su poznati po svojoj gostoljubivosti i ljubaznosti, što dodaje na šarm ovog lepog sela. Selo nudi mirnu i prijatnu atmosferu, idealnu za one koji traže mir života na selu, ali i dalje imaju lak pristup gradskim pogodnostima.

Cena: 1.600.000 €

Energetska Efikasnost & Emitovanje Gasova

Nije efikasno
Nema gasa

Detalj

  • Adresa:

    Arkadi, Asteri
  • Postanski Broj:

    74150
  • Godina Gradnje:

    2007
  • Izabrana Oblast:

    More than 100m2
  • Oblast:

    525 m²
  • Spavace Sobe:

    8
  • Kupatila:

    6
  • Prodajna Cena:

    1600000 €
  • Sprat:

    1
  • Nivo:

    3

Unutrasnje Pogodnosti

Spoljasnje Pogodnosti

Udaljenosti