Maisonette în Polygyros, Chalkidiki

  • 3 Băi
  • 4 Dormitoare
  • 184m² Suprafață
  • COD : HPC57124
275.000€
Sale

Descriere

La Vânzare: Frumoasă Maisonette 184m² în Polygyros, Chalkidiki

Această locuință este formată din trei niveluri:

  • Primul nivel inferior (66,44m²) găzduiește un mic apartament format dintr-o cameră mare, o cameră de zi cu șemineu mare, o bucătărie mică dar complet funcțională și o baie-WC cu duș. Accesul la apartament este direct din zona înconjurătoare și intern printr-o scară interioară (îmbrăcată cu plăci de piatră Lakoma). Acest nivel adăpostește, de asemenea, depozitul locuinței (cu dulapuri și rafturi) și camera mașinilor/centrala termică, inclusiv cazanul de încălzire, boilerele, mecanismul automat de irigare și un mic spațiu de depozitare. Rezervorul de combustibil, o construcție metalică grea la comandă, cu o capacitate de 2,5 tone, este instalat în exteriorul clădirii în contact cu camera mașinilor și este acoperit cu pereți monolitici din plăci de ciment. Podelele sunt acoperite cu plăci ceramice (40x40cm).

  • Cel de-al doilea și al treilea nivel constituie locuința principală a familiei:

    • Al doilea nivel (61,91m²) găzduiește sufrageria (aproximativ 40m²), bucătăria (aproximativ 11m²), o baie-WC (aproximativ 5m²) cu duș și scara de comunicație verticală (îmbrăcată cu trepte masive de stejar). Un balcon mare acoperit (aproximativ 20m²), echipat cu o tentă principală pentru umbrire și două jaluzele laterale verticale pentru umbrire/izolare, este în contact cu fațada sudică principală a sufrageriei. Un balcon acoperit auxiliar (aproximativ 4m²) se află pe partea de est a clădirii, în contact cu bucătăria. Accesul la acest nivel (intrarea principală în locuință) se face direct din grădină printr-o scară exterioară, aterizarea căreia este protejată de condițiile meteorologice cu un înveliș de sticlă. Podelele celui de-al doilea nivel sunt acoperite cu podele ventilate izolatoare fonic din lemn (stejar), cu excepția băii-WC, care este acoperită cu plăci ceramice.
    • Al treilea nivel (55,12m²) găzduiește dormitorul principal (aproximativ 16m²), două camere (aproximativ 12m² și 11m²), o baie-WC (aproximativ 8m²) cu cadă cu hidromasaj și scara de comunicație verticală a locuinței (îmbrăcată cu trepte masive de stejar). Podelele celui de-al treilea nivel sunt acoperite cu podele ventilate izolatoare fonic din lemn (stejar), cu excepția băii-WC, care este acoperită cu plăci ceramice. Toate plafonurile celui de-al treilea nivel sunt acoperite cu tavan fals izolat din lemn de castan selectat. Un balcon mare acoperit (aproximativ 20m²) este în contact cu fațada sudică principală a dormitorului și a unei camere, echipat cu o tentă principală de umbrire. Un balcon acoperit auxiliar (aproximativ 4m²) este situat pe partea de est a clădirii, în contact cu una dintre camere. Toate camerele au dulapuri mari din lemn, dulapuri, paturi cu noptiere, aparate de iluminat și alte echipamente. Una dintre camerele pentru copii are un birou polivalent și o bibliotecă din lemn. Cealaltă cameră pentru copii este echipată cu echipamente de exerciții KETLER noi-nouțe. Toate ușile interioare ale locuinței sunt tip panel, confecționate din lemn masiv de stejar. Ușile interioare la apartamentul de la parter sunt presate cu furnir natural de stejar. Toate ferestrele exterioare ale locuinței sunt sintetice cu cinci camere, cu geam dublu, iar jaluzelele de umbrire sunt din aluminiu. Ușa de intrare principală în locuință este o ușă de securitate ("blindată") cu furnir sintetic în exterior și furnir natural în interior. Întreaga locuință este acoperită de un acoperiș ceramic termic și hidroizolat.

Grădina (aproximativ 100m²) este amenajată (plantări, pavaj, robinet, parcare etc.) și este înconjurată de un zid și un gard. Accesul în grădină se face printr-o poartă deschisă și o poartă culisantă electrică (telecomandă) cu o lățime de 3m.

Zidăria exterioară a fost construită din zidărie dublă cu izolație termică internă, iar în plus, am aplicat o izolație termică suplimentară pe toate suprafețele exterioare ale locuinței noastre. Izolația exterioară consolidată, în combinație cu placajele interioare de podele și plafon, contribuie semnificativ la economiile semnificative de combustibil pentru încălzire (indicativ - cu utilizare prudentă - nu mai mult de 2,5 tone pe an pentru încălzire și producție de apă caldă).

Preț: 275.000€

Eficient energetic & Emisii de gaze

Fără eficiență
Fără gaz

Detaliu

  • An de fabricație:

    2006
  • Presetări de zonă:

    mai mult de 100 m²
  • Suprafață:

    184 m²
  • Clasa energetică:

    C
  • Dormitoare:

    4
  • Băi:

    3
  • Preț de vânzare:

    275000 €
  • Nivel:

    3

Facilități de interior

Facilități în aer liber

Distanțe

  • 14000 Plajă:

    14000 m
  • 45000 Aeroport:

    45000 m

Proprietăți similare